Polévky
Klasická česká polévka kterou se nedá přejíst. Polévka na chatu či do na výlet do přírody. Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich babiček a dědečků.Složení: brambory,...
Dršťková patří mezi polévkové poklady české kuchyně. Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo. Rozhodli jsme se vařit...
Výborná domácí fazolová polévka s klobásou, která Vás vždy zahřeje na těle a pohladí na duši.Složení: Fazole, cibule, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, česnek, mouka,...
Svatební hovězí vývar s játrovými knedlíčky. Bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka české domácnosti.Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl,...
Kulajda je typická bílá polévka z jižních Čech. Čerstvý kopr s houbami probouzí vzpomínku na houbařskou sezónu.Složení: Máslo, smetana, mouka, mléko, vejce, brambory,...
Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo.Složení: hovězí maso, cibule, směs koření, hladká mouka, česnek,...
Čočková polévka tradiční česká polévka nejen na nový rok.Složení: Čočka, uzenina, mrkev, celer, petržel, cibule, česnek, mouka, sůl, směs kořeníSkladujte: V lednici...
Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...
Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...
Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, játra, mouka, vejce, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici...
Složení:Rajčata, cibule, mrkev, celer, petržel, krevety, cognac, rak červený, máslo, bylinky, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...
Zelňačka je tradiční staročeská polévka připravovaná z kysaného zelí.Složení: Mléko, smetana, kysané zelí, klobása, cukr, česnek, hladká mouka, směs koření ,...