Cestovatelská a chalupářská edice
Cestovatelská a chalupářská edice, tak jsme pojmenovali novou nabídku hotových, sterilovaných jídel v praktickém balení do konzervy , která mají trvanlivost až 24 měsíců. Jsou tak vhodná na dovolenou, chatu, na cestování, pro chalupáře, zahrádkáře nebo prostě jen jako chutná zásoba do Vaší spížky. Pro začátek jsme si pro Vás připravili chutné polévky a hotová jídla, které připravovali už naše babičky a dědečkové. Vybírejte níže z osvědčených receptů a naservírujte si chutný oběd nebo večeři během pár minut díky jednoduché přípravě.

Výborná domácí fazolová polévka s klobásou, která Vás vždy zahřeje na těle a pohladí na duši.Složení: Fazole, cibule, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, česnek, mouka,...

Dršťková patří mezi polévkové poklady české kuchyně. Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo. Rozhodli jsme se vařit...

Koprová omáčka jako tradiční lehké a zdravé jídlo, kopr je znám svými léčivými účinky (zlepšuje trávení a má protizánětlivé účinky).Složení: máslo, mouka, mléko, smetana,...

Kulajda je typická bílá polévka z jižních Čech. Čerstvý kopr s houbami probouzí vzpomínku na houbařskou sezónu.Složení: Máslo, smetana, mouka, mléko, vejce, brambory,...

Složení: Kuřecí prsa, cibule, česnek, hovězí vývar, celer, rostlinný olej, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření...

Tradiční česká rajská omáčka, která je známá v celosvětové kuchyni, pro svoji sladkokyselou chuť velmi oblíbená a to především u dětí.Složení:Vepřové a hovězí mleté maso,...

Rozhodli jsme se vařit zapomenuté recepty našich babiček a dědečků. Složení:Uzená krkovice, křen, rostlinný olej, máslo, mouka, smetana, hovězí vývar, celer, cukr,...

Zelňačka je tradiční staročeská polévka připravovaná z kysaného zelí.Složení: Kysané zelí, vepřové sádlo, vepřová klobása, cibule, brambory, cukr, ocet, mouka, sůl, směs...

Svatební hovězí vývar s játrovými knedlíčky. Bezkonkurenčně nejoblíbenější polévka české domácnosti.Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl,...

Hovězí guláš z kližky, tento původně maďarský pokrm pro Vás uvařili naši kuchaři pod vedením šéfkuchaře Jana Malinky. Složení: Hovězí kližka, hovězí vývar, celer,...

Složení: Vepřová plec, cibule, kysané zelí, hovězí vývar, celer, mouka, smetana, cukr, sůl, směs koření Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...

Hustá a sytá polévka, jejíž nesporná výhoda tkví v tom, že s přehledem nahradí hlavní jídlo.Složení: Vepřové mleté maso, cibule, rajčatový protlak, hovězí vývar, celer,...

Čočková polévka tradiční česká polévka nejen na nový rok.Složení: Čočka, mrkev, celer, petržel, vepřové sádlo, vepřové párky, cibule, česnek, mouka, sůl, směs koření...

Složení: Vepřové mleté maso, uzená slanina, rohlíky, mléko, sůl, směs koření Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...

Složení: Hovězí a telecí kosti, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte...

Složení: Vepřová plec, rostlinný olej, cibule, klobása, paprika, hovězí vývar, celer, kečup, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...

Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...

Složení:Kuře, mrkev, celer, petržel, cibule, sůl, játra, mouka, vejce, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici...

Složení: Vepřové mleté maso, mrkev, celer, petržel, cibule, rajčata, olivový olej, červené víno, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20...

Složení: Hovězí maso, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a...

Složení: Vepřové maso, hovězí maso, vepřové sádlo, vepřová střeva, sůl, směs koření, vepřový vývar, celer Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...

Složení:Uzená krkovice, vepřový vývar, uzená kotleta, celer Skladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po otevření skladujte v lednici do 4 stupňů a...

Složení:Vepřová kýta, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu...

Složení:Vepřová kýta, vepřové sádlo, mrkev, celer, petržel, hovězí vývar, hořčice, smetana, cibule, ocet, šípková marmeláda, mouka, cukr, bylinky, sůl, směs koření...

Složení: Vepřová plec, rostlinný olej, cibule, rajčatový protlak, hořčice, smetana, hovězí vývar, celer, sterilované okurky, žampiony, sůl, směs koření Skladujte:...

Půl kila vepřového masa, skvěle nadupaná plechovka, která zasytí plný stůl strávníků.Složení: Vepřová plec, sůl, česnek, směs koření Skladujte: v suchu a...

Složení:Rajčata, cibule, mrkev, celer, petržel, krevety, cognac, rak červený, máslo, bylinky, cukr, sůl, směs kořeníSkladujte: v suchu a temnu při teplotě do 20 stupňů. Po...